Responsive Theft - I Guess It Never Hurts To Hurt Sometimes

Uppskatta olikheter

Människors olikheter är det vackra med livet. 
Är det inte lustigt ändå hur människor kan vara så olika varandra. Visst alla har olika personlighetstyper. Jag snörade för x antal år sedan in mig på detta med personlighets typer. Det finns sexton stycken och dom är så precisa att det är skrämmande. Ibland kan man känna det som att man är helt oförstådd, Ingen i världen förstår hur jag fungerar och tänker och så vidare. Och ibland kanske man inte ens en gång förstår sig på sig själv. Men så hittar man sin personlighets typ via testet och läser på om den och inser att man är inte så speciell som man tror eftersom att texten är så accurate. Sen är det ju klart att ALLT kanske inte stämmer för ALLA men det är alldeles för många som det stämmer in PRECIS på för att det ska kunna dissmissas. 
Min bästa kompis tror inte alls på att detta har någon som helst fakta grund. Hon vägrade till och med att ta testet hur länge som helst fast att jag var på henne hela tiden om att hon måste göra det. (För er som undrar, ja det stod i hennes personlighetstyps beskrivning att dom hatar att bli placerade i fack och vill inte falla in i mönster som är generella). 
Hur som helst var det inte detta jag skulle skriva om utan jag skulle skiva om hur mycket jag uppskattar mitt jobb med catering i stockholm. Och det eftersom att man får träffa på så många olika personlighetstyper. Både de människor som man jobbar så tätt med men också dom som man kommer till för att hjälpa, det är verkligen det fina med livet att träffa nya människor och få möjlighet att dela erfarenheter och skapa nya minnen och erfarenheter tillsammans med dom.