Responsive Theft - I Guess It Never Hurts To Hurt Sometimes

DrömmenSå, vi har äntligen skaffat en gräsklippare med en miljövänlig motor dessutom. Det är viktigt att tänka på miljön även när man köper en gräsklippare. Drömmen är att bo i ett hem som är helt miljövänligt. Ett hus som man gör av träd som man själv odlat. Men solpaneler på taket så man kan få sin egen el. Det hade varit otroligt härligt att ha en stor trädgård där man odlar alla grönsaker man behöver. Att man lagar middag efter vilka grönsaker som är i säsong i sin egen trädgård. Att man kanske till och med har plats för egna höns så man har tillgång till sina egna ägg. Hönsen ska dessutom må bra. Det hade varit skönt att odla egna små träd eller buskar som man kan hugga ner på hösten och elda med under vintern när det är extra kallt ute. Men för att kunna bygga ett sådant hus så måste man lägga ner enormt mycket tid och en massa pengar. Det är en dröm för mig att en dag kunna leva så, men det ligger nog väldigt långt fram i tiden. Men en dag vill jag bo i ett hus som är helt självförsörjande (eller så självförsörjande som det går att få). Att alltid kunna ha färska grönsaker att plocka från träden eller marken och endast behöva åka till affären när jag behöver något speciellt som jag inte har i mitt eget trädgårdsland. Jag hoppas kunna leva ett sådant liv en dag. Men än så länge så börjar jag med min miljövänliga gräsklippare. Det är i alla fall ett steg på vägen till att leva ett liv som är bättre för planeten. Nästa steg är nog att skaffa en bil som är mer miljövänlig eller börja cykla och ta bussen överallt jag ska.